10.6.2011

Lisää valmistuneita

Huomasin juuri,etten ole neljän ensimmäisen lomapäivän aikana tehnyt juurikaan mitään muuta,kuin KYHäillyt :) No,näinhän sen piti mennäkin,pää ja kroppa kaipasivat totaalista nollausta raskaan talven jälkeen. Ja tämä hullutus sattui sopivaan aikaan,sai keskittää tarmon rippeensä johonkin "järkevään".

Ja hyvinhän tämä on sujunut,jotain on aikaan saatukin...  Jos oikein laskin,minulla on aloituksia kasassa 11 kpl,ja valmiiksi saatu peräti 8 työtä.. No,eipä nämä mitään isoja töitä ole olleet,mutta tehokkaasti on aikaa niihin kuitenkin saatu kulumaan :)

Eilen valmistui kaksi tekelettä,ja tänä aamuna otin liinan pingotuksesta,joten se meni tämän päivän valmistuneisiin..

Ensimmäisenä pieni,ruskea liina,joita minun piti tehdä kaksi kpl,mutta,mutta.... Yhteen jää,tämän kanssa ei synkannut niin hyvin,että jaksaisin toista samanlaista vääntää... Ei sinänsä mitään vikaa,mutta jotenkin vain tekeminen tökki.Ohjeessa tähän olisi tullut vielä yksi kerros kiinteitä silmukoita,mutta jätin ne pois,kun jotenkin väänsivät liinaa liian kippuraan...

Sitten nämä pikkuruiset tossut... Kivaa pientä tekemistä,näitä teen yhdet ainakin vielä KYHäilyn merkeissä. Vauvoja ei ole lähipiiriin aivan heti tiedossa,mutta hyvähän näitä on aina varastossa olla :)


Viimeisenä,muttei vähäisimpänä tämä isompi liina,kokoa n. 35 cm halkaisijaltaan. Hiukan muotopuoli,ei niin pyöreä,kuin kuuluisi... Vikaa muotoilijassa,nuppineulat ei oikein osuneet kohdilleen :) Tähän olen kuitenkin melko tyytyväinen,liinoja kun olen kaikkiaankin virkkaillut melko vähän.


Uutena aloituksena pistin nyt aamulla kämmekkäät,kuvakulma on kyllä hieman hassu.. Lanka on sitä taannoin kirpparilta ostamaani mohairlankaa,ja puikot kokoa neljä. Palmikko siihen on syntymässä,toivottavasti :)

Eilen sain mukavaa postia... Olin tavoistani poiketen onnekas,ja voitin Lindan blogin arvonnassa! Ja kuinkas sattuikaan,voittona oli virkkauslankaa! :) Punaista,siitä saa jotain ihanaa,varmasti jouluksi teen uuden liinan :)


Tähän loppuun vielä eilen illalla nappaamani kuva oravasta,joka oli löytänyt varsinaisen herkkupalan;kokonaisen omenan! Taitavasti kurre istui aidalla ja teki selvää tästä herkusta :)


Nyt oikein kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!

21 kommenttia:

 1. Haa, valkoiset kämmekkäät palmikkokuviolla sinullakin. Minä sain omani valmiiksi (valkoiset) ja aloittelen punaisia.
  Vauvantossujakin pitäisi saada valmiiksi, osa on vaiheessa.
  Virkatut liinat on kauniita, mutta en ole vielä kokeillut niitä tehdä. Sinun liinasi on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hei Anitta! Kuva hiukan vääristää,kämmekkäät ovat vaaleankeltaiset... :) eikä lainkaan niin hienot kuin ne sinun... Olen palmikon teossa vielä melko vihreä.. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja KYH-töitä ja paljon valmistakin jo. Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 4. Voi että, vai tekeleitä, kyllä kaikkea muuta, niin hienoja. Minulla on tekele meneillään:)Miten sinä oletkaan vikkelä. Ei nuo liinat nyt mitään pikku töitä ole.

  VastaaPoista
 5. Aika vauhdissa olet näitten kyhäilyjen kanssa! Vautsi vau!

  VastaaPoista
 6. Kauniita liinoja :) ja pienet tossut niin suloiset. Vaan tuo oravankuva vasta alkoikin hymyilyttämään!

  VastaaPoista
 7. Tosi upeita liinoja olet tehnyt. Tuo pieni ruskea on kauniin näköinen. Luulenpa, että se on jopa parempi ilman niitä kiinteitä silmukoita. Ainakin näin se näyttää tosi kevyeltä ja sirolta. Ja täällä on nyt jokin kämmekäs buumi, sillä minunkin viikonlopun aloituksiin kuuluu kämmekkäät =D

  VastaaPoista
 8. Täytyisi minunkin varmaan jo ennakoida syksyä ja tehdä yhdet kämmekkäät. Kurrekuva on mitä mainioin. Osuit oikeaa paikkaan oikealla hetkellä!

  VastaaPoista
 9. Kauniita liinoja molemmat :). Kyllä sinulla on hirmu kyhäilyvauhti päällä.

  VastaaPoista
 10. patikler çok güzel ellerine sağlık..dAntel örtüde harika olmuş..sevgiler selamlar.

  VastaaPoista
 11. Kyllä kurre on nyt onnessaan :)

  VastaaPoista
 12. ihanat liiat, nyt sait vielä lisää virkkauslankaa :) Hyvä että posti toi sen perille :)

  VastaaPoista
 13. Kauniita töitä jälleen kerran:)
  Kiitos valtavan kauniista kesäkassista! Olen ihan otettu, se on niin kaunis ja niin minun tyyliseni, en malttaisi olla julkaisematta kuvaa, mutta pakko on vielä vähän aikaa "piilotella" tuota ihanuutta! Kiitos, kiitos, kiitos:)

  VastaaPoista
 14. Linda: Ihan nappiin osui tuo lanka! :) Kiitos vielä kerran!

  Lila: Kiva jos tykkäät :)Ja hyvä että tuli perille! Sitä oli mukava tehdä,kun tiesi kenelle se menee.. :)

  VastaaPoista
 15. Mun blogissa joku vika ei päivity muiden sivulla. Oon koittanut korjata en tajuu mikä on. Näkyy koko ajan muilla vanha juttu.

  VastaaPoista
 16. Kovasti olet ahkeroinut! Minä en niin paljon nyt jaksanut... Orava on söötti! :)

  VastaaPoista
 17. Ihania valmiita! :) Tuo ylempi liina mahtaa olla se yksi malli, joka mulla on ainakin kolmessa eri virkkauslehdessä (Diana, Lea ja Filethäkeln); olen huomannut että lehdissä toistuvat samat mallit ja jopa samat kuvat, ja tuo liinamalli on yksi niistä, mikä ihan sattumoisin löytyy useasta lehdestä. Tarkistin vanhasta blogistani, että olen minäkin tuon liinan kerran virkannut: http://marinoma.vuodatus.net/blog/287980/arvontavoitto-perilla/

  VastaaPoista
 18. Haluaisitko minulta sen salomoninsolmuhuivin? Vai haluatko jonkun muun värisenä mieluummin?

  VastaaPoista
 19. Mari J: Tuo ohje on juuri Dianasta,miltä lie vuodelta :) Täytyypä käydä kurkkaamassa se sun liinas...

  Lila: Voi että,antaisitko sen minulle? Kyllä maar kelpais,ja värihän on ihana!

  VastaaPoista
 20. Molemmat liinat ovat kauniita, isompi näyttää myös aika isotöiseltä. Vauvan tossut ovat suloiset. Ihmettelen vauhtiasi, mutta olet oikeassa, tällainen vauhti varmaan karistaa työn mielestä.

  VastaaPoista