28.10.2011

Mistä näitä sukkia oikein tulee?

...No ...virkkuukoukulta tietenkii! :) Nämä uusimmat ovat nyt neljännet,ja innostus ei loppunut vieläkään...


Vaalea lanka on jotain ikivanhaa seiskaveikkaa,siinä on tuollaisia pilkkuja... Kantapäät ja varren koristelut tein pilkkuihin sopivalla värillä.


Hiukan lörppövartiset näistä tuli,mutta kyllä ne ylhäällä pysyvät :) Näissä kuvissa ovat vielä pingottamatta,joten ulkonäkö paranee vielä hiukan,ainakin toivon niin.


Sukansuun kuvio näyttää tältä...

Nyt kun työt ovat taas alkaneet.aikaa käsitöille on luonnollisesti vähemmän... Tänään on  vapaapäivä,joten hiukan saan kurottua kiinni "aikataulua".Joulu lähenee,ja joitain tekeleitä pitäisi pukinkonttiinkin saada.
Onneksi talviloma häämöttää jo parin viikon päässä :)

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

8 kommenttia:

 1. Sirpa, vastaus kysymykseen: sinä teet niitä, etkä voi lopettaa kun ne on niin kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä osaa olla taas hienot,lanka näyttää hyvältä,tuollaista kun vielä myytäis...Tuo kantapää herättää kiinnostusta,mitenkä tehtäis...

  VastaaPoista
 3. Näkemä lähtenyt mopo kokonaan hanskasta :D.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat sukat jälleen.
  Ei se haittaa jos se mopo välillä käsistä karkaa... Minulla se on ollut karkuteillä jo pitkään. =D)) ---)Kaikkea mukavaa pitäisi yrittää tehdä, mutta tuota vapaa-aikaa ei runsaasti työpäivinä jää.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Hauskat sukat. Minä se en ole koskaan kokeillutkaan virkata sukkia, joskus voisi sitäkin kokeilla...

  VastaaPoista
 6. Nämäkin virkatut niin söpöt, hyvät värit :)

  VastaaPoista
 7. Moikka, en olekaan vähään aikaan piipahtanut,olen muutenkin ollut aika vähän näissä jutuissa... mut sinä olet taas ehtinyt vaikka mitä:) Ihanat sukat ja virkkaamalla, onko sinulla joku ohje vinkata?Minä olen oikea villasukkafani ja suurkäyttäjä, minulla siis kuluvat sukat puhki ja tietysti niitä vielä parsitaankin:D

  VastaaPoista