26.10.2011

Virkattua raitaa

Tärkeimmät ensin;tuhannet kiitokset taas kaikista ihanista kommenteistanne! Ja huomasinpa juuri,että olen saanut taas uusia lukijoita,ja luku on jo aika huima 80! Kiitos siitä Teille ja Tervetuloa uusimmat lukijani!

Esittelyvuorossa taas virkatut sukat :) Nämä virkattu seiskaveikasta nelosen koukulla,ja nyt koko on juuri sopiva omaan jalkaani. Raitoja on helppo virkata,eikä pääteltävää tule paljon,kun muistaa aina virkata jokaisen langanpään mukaan. Tosin näissä sukissa "saumat" vetävät hiukan vinoon,joten siinä asiassa on vielä parannettavaa :)


Kuvat on otettu salamalla,mutta värit ovat kyllä melkolailla oikeat. Hassua,että toinen sukka näyttää tässä suipommalta,mutta todellisuudessa ovat kyllä ihan samanlaiset.


Ihan hyvin istuvat jalkaan :) Näitä on siis kolme paria tullut tehtyä,ja lisää teen varmasti,ja kunhan tekniikka alkaa olla hallussa,aion yrittää jotain kuvioneulosta...

Tästä tuli melko pikainen postaus,sillä olen lähdössä lääkekoulutukseen,ja HOPS eli henkiläkohtainen opintosuunnitelma on tekemättä... Aikaahan olisi ollut monta viikkoa,mutta minulla yleensäkin asiat jäävät viimetippaan :) Istun koulutuksessa ensin neljä tuntia ja sitten viiletän vielä iltavuoroon,kotona olen vasta kymmenen jälkeen illalla. Eilinen työpäivä meni yllättävän hyvin,olkapää ei kiukutellut kuin muutamassa nostossa. Eiköhän tämä siis tästä mene koko ajan parempaan suuntaan...Mutta nyt siis sen HOPSin kimppuun,kahvi antaa toivottavasti potkua :)

Kepeää keskiviikkoa!

16 kommenttia:

 1. Googlereaderin puolella sinulla näkyy olevan 101 lukijaa! :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköiset virkatut sukat!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihanat nämäkin sukat!

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat! Olet pistänyt töpinää töppösiin (kirjaimellisesti ;) ), kun näitä syntyy näin sukkelaan. Minä sain vasta valmiiksi ensimmäisen virkatun sukkani, enkä päässyt aloittamaan sille paria, kun en muistanut pakata leirikassiin puikkoja varren joustinneuletta varten. Onneksi oli pari muutakin neuletta mukana, niin selvisin hengissä kotimatkasta. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi että on ihanat. Raikkaat nuo raidat.

  VastaaPoista
 6. Sinun virkatut sukat ovat niin hienoja! Itselläni on tulossa kans, mutta... eivät näytä yhtään samalta kun nuo. Oletko muuttanut ohjetta? Minulla tuo kärki on ihan erillainen ja kantapää tosi leveä. Mukavaa viikon jatkoa:D

  VastaaPoista
 7. Nuo virkatut näyttävät jotenkin jämäkämmiltä kuin neulotut. Ja kivat värit.

  VastaaPoista
 8. Nätit ja pirtsakan väriset :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat! Pitääpä kokeilla.

  VastaaPoista
 10. Nätit sukat!
  Kivat värit.
  Uskaltaiskohan itse kokeilla vai kävisköhän kuten sukkien neulonnassa yleensä käy, että valmistuminen takkuilee.
  Mukavaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
 11. Ihanan karamellit nämä sukat, kaunis jälki tulee virkaten :)

  VastaaPoista