9.2.2012

Paljon on taas tekeillä...

Tämä vuosi tuntuu alkaneen ihan samalla kaavalla,mihin edellinen päättyi. Eli en osaa keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan,vaan kesken on aina monta työtä yhtä aikaa... Johtuu varmaan kärsimättömästä luonteestani...

Tällä hetkellä kesken ovat ainakin sukat,pipo,kahdet lapaset,säärystimet ja tunika. Ja saattaa olla,että korien kätköistä löytyy jotain muutakin keskeneräistä,mene ja tiedä :)

Onneksi jotain aina valmistuukin,tänään esittelyvuorossa pipo ja lapaset.


Puro-langasta syntyi jo kolmas palmikkopipo,Juolukka nimeltään. Kameran salama hiukan vääristää värejä,on ehkä luonnossa tummempi. Tykkään itse kovasti näistä pipoista,ovat lämpimiä,ja valmistuvat nopeasti.

Olen ihastunut tuohon helppoon palmikkoon,jota pipoissa on,ja niinpä kokeilin sitä lapasiinkin..


Ihana uusi väri seiskaveikassa,tätä onkin taas odotettu :) Parempi vaaleanpunainen kuin joskus markkinoilla ollut.


Miksiköhän peukalot näyttävät noin suurilta? Ovat kyllä omaan käteeni aivan sopivat,joten kai minulla on sitten suuret peukalot :)


                    Kuten näkyy,istuu käteeni kyllä ihan hyvin!

Seiskaveikasta on tullut muitakin uusia värejä,ihanan värikkäitä! Esimerkkeinä tekeillä olevasta sukasta keltainen ja turkoosi...


Kaipaan kyllä aiemmin markkinoilla ollutta pinkkiä takaisin,ja muitakin kivoja värejä olisi hauska neuloa.

Tänään vietän vuorotyöläisen etuuksiin kuuluvaa vapaapäivää,ja vielä huomennakin :) Muutenkin on nyt vähän rikkonainen työrytmi,lauantain olen töissä,ja sitten on taas kaksi vapaapäivää :) Lähdemme mieheni kanssa sunnuntaina Tampereelle katsomaaan Iskelmä-gaalaa. Neljättä kertaa sinne mennään,alkaa olla siis jo perinne meillä. Reilu vuorokausi ihan kahdestaan,ja yö hotellissa,ihanaa!!!! Ihana sisareni tulee teinien "vahdiksi" tai pikemminkin erotuomariksi :)

Nyt selailemaan kaikki blogit,jotka ovat taas jääneet ihan retuperälle pitkien työpäivien vuoksi.

Kirpakkaa torstai-päivää juuri Sinulle!

16 kommenttia:

  1. Paljon olet taas saanut aikaiseksi,että ihan tälläistä hitaampaa "hirvittää"... ;O) Tykkään niin kovasti noista roosan ja vaalenpunaisen sävyistä.Varsinkin lapaset ovat tosi ihanat. Samalta muuten tuntuu aina minustakin, lapsten peukut näyttää ylisuurilta...omasta mielestä. Nuo sinun peukkusi minusta taas eivä tnäytä.

    VastaaPoista
  2. Oi, lämpimän näköisiä neuleita! Peukaloa saattaa kuvassa "suurentaa" sekin, että se on sileää neuletta - nuo palmikot kun kuitenkin tekevät itse lapasosaan pystyraitaa ja vetävät tietysti vähän kasaankin neuletta. Mutta hyviltä näyttävät joka tapauksessa!

    Teillä onkin kiva reissu tulossa. Mukava, että olet saanut siskosi katsomaan teinien perään :)

    VastaaPoista
  3. Et ole ainut kärsimätön... Mulla on yhtä "huono" tapa aloittaa aina uutta ja keskeneräisiä roikkuu joka tuolin selkänojalla... Mukavaa iskelmä-gaalaa!

    VastaaPoista
  4. Ihania punaisen sävyjä sinun neuleissasi. Purosta neulotut pipot ovat kyllä lämpimiä, näin 30 asteen pakkasessakin. Nuo palmikkolapaset ovat ihanat eikä peukalo ole ollemkaan liian suuri. Minun lapasissa peukalot näyttävät aina kummallisilta, mutta muuten toimivat hyvin. Hauskaa viikonloppureissua!

    VastaaPoista
  5. Nämä sinun piposi ovat kyllä kauniita! Kauniit ovat myös lapaset! Täällä on sama juttu, vaikka kuinka monta keskeneräistä työtä tuossa vartoo tekijäänsä:D Mukavaa viikonloppu reissua iskelmä-gaalaan!

    VastaaPoista
  6. Ihana pipo, tykkään:) Hauskaa viikonloppua, nauttikaa!

    VastaaPoista
  7. Nättejä pipoja. Ja kauniit lapaset. Minäkin tykkään pinkistä... :D

    VastaaPoista
  8. Vau mitä olet tehnyt. Suloisen ihania pipoja.

    VastaaPoista
  9. Nättejä töitä olet taas saanut aikaiseksi.
    Mulla on kanssa useempi työ kesken yhtäaikaa. Siitä on sitten helppo fiiliksen mukaan tehdä :)

    VastaaPoista
  10. Ihana pipo ja kauniit lapaset! Minulla tulossa ihan samanväristä sukkaa kuin sinulla, eri kuvioinneilla sentään...

    VastaaPoista
  11. Niin ihanan värinen pipo ja kaunis palmikkokuvio siinä... samaten lapaset:-)

    VastaaPoista
  12. Nätti pipo ja lapaset!

    Itsellä löytyy myös useampi keskeneräinen työ käsityökorista ja lisää vaan suunnittelen. Minkäs sitä tekee, kun ei yhteen asiaan osaa keskittyä?

    VastaaPoista
  13. No jopa on kivoja palmikoita!!

    VastaaPoista
  14. Voi että on kauniita pipoja ja olipas tuolla ihana peittokin ja kaikkea muutakin mukavaa. Selailin blogiasi aika pitkälle. Nuo sukatkin ihanan värikkäitä.

    VastaaPoista
  15. Todella kauniita pipoja olet tehnyt. Täältä sain idean tehdä tehdä kummitytölle pipon ja hän pyysi myös lapasia joten nuo vaaleanpunaiset on niin tutun näköiset, sillä minulla on puikolla samanlaiset, mutta mustat. Olen aloittanut siis ennen kuin näin nuo sinun tekemät. Musta ei minun lempiväri neuloessa, mutta kyllä minä ne teen, tosin paljon ei enää puutu.

    VastaaPoista