14.4.2012

Onnentyttö!

Tällä hetkellä tuntuu,että tämä " tyttö " on ainakin hetkellisesti onnetarten suosiossa. Voitin nimittäin Paulan blogin arvonnassa IHANAN palkinnon! Eilen postipoika kantoi laatikkoon nätin,pienen paketin,jonka sisältä paljastui tällaisia:

Kaunis,taitavasti ommelty " pyykkärin essu " ja sievä,ripustettava lintunen <3


Tässä essu käyttäjänsä päällä,tosin tähän tikkuvartaloon nauhat olivat niin pitkät,että ylettyivät eteen rusetille:)
Kuljin eilen koko päivän tämä ihanuus päälläni,taskussa milloin lankakerä,milloin jotain muuta :)


Ja ylimääräisenä yllätyksenä paketissa oli tämä söpö,taitavasti toteutettu lintunen...
Paikkaa sille ei ole vielä löytynyt,toistaiseksi se asuu essun taskussa,jossa voin sitä hypistellä ja josta se ei joudu karkuteille :)

Sekä essussa että linnussa oli ihanat tekijän merkit,missähän nuo on teetetty? Olisi kiva laittaa jotain vastaavaa omiinkin töihin...


Paketti on aivan mahtava,Kiitos Paula! Sait mieleni niiiiin iloiseksi :)

Tänään oli ihan hassu päivä,minun piti nimittäin olla töissä klo 14-22,mutta aamulla klo 06.09 soi puhelin,ja yöhoitaja pyysi minua tulemaan aamuvuoroon,koska yksi aamuhoitaja oli sairastunut. No,minä tyttö hörppäsin äkkiä kupin kahvia,ja hyppäsin pyörän selkään :) Töissä olin jo 06.50,matkaa kun työmaalle on vain 2,5 km.

Minun tilalleni iltavuoroon piti siis saada joku,mutta käytyäni kaikki seitsemän sijaista läpi,totesin,ettei kukaan pääse,ja minun on tehtävä "pitkä Päivä",eli klo 7-22. HUOH! Yllättäen kuitenkin yksi keikkelainen soitti neljän jälkeen,että hän sittenkin voisi tulla... No,puoli kuudelta minä sitten pääsin lähtemään kotiin,ja päivän pituudeksi tulikin "vain" 10,5 tuntia :)

Nyt nautin kotona rauhasta,kun kaikki lapset ovat tahoillaan,ja mieskin lähti kuuntelemaan Argentiinalaista Tangoa lähiravintolaan. Minä jäin suosiolla kotiin,kun jaloissa tuntuu taas tämäkin juostu päivä...
Boriksen kanssa täällä katsellaan telkkaria ja virkataan... Tai siis minä virkkaan,Boris ottaa näin rennosti:Kyllä se on helppoa tuo Virallisen Laadunvalvojan työ! :)

Kivaa lauantai-iltaa juurikin Sinulle!

8 kommenttia:

 1. Kiva kun sinä voitit ystäväni ja työkaverini ja usein jopa työparini Paulan essun, olen sen livenäkin nähnyt. Paula on taitava käsityöntekijä ja aarre omassa työssään, kouluavustajana. Meillä on aina niin hauskaa töissä yhdessä!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että tykäät essusta ja linnusta! Tuon merkkauksen tein Lidl:stä ostetulla leimasimella, leima kestää 95 asteen pesun. Täytyisi osata otta yhtä rnnosti kun Boris:) Kivaa iltaa sinullekkin♥

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea !
  Vai sinä tuon ihanan essun voitit :)
  Ja vielä lintukin !
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 4. Hieno lintu ja ihana essu. Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin niin ihana essu tuo:) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Kauniin essun olet saanut. Olipa melkoinen päivä. Onneksi sait illalla rentoutua hyvässä seurassa =)

  VastaaPoista